Cinema en VO

Deixa un comentari

15 Juliol 2012 per acanimat

La tardor de 1999 l’associació cultural Anima’t amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona va engegar una programació de cinema en versió original que complementava la programació de música que ja impulsava l’entitat. Aquesta programació estable de cinema, primer als desapareguts Cinemes Òscars (av. Ramón y Cajal) i després a l’Antiga Audiència va permetre que Tarragona normalitzés l’exhibició cinematogràfica permetent que el cinema menys comercial es projectés a les pantalles tarragonines.

Davant dels bons resultats obtinguts el Departament de Cultura de la Generalitat en va encarregar la gestió de la Filmoteca de Catalunya, la col·laboració amb l’obra social de les caixes d’estalvi va permetre projectar a Tarragona programació de festivals: BAFF, Cinema fet per dones, etc. Tot plegat va completar una graella de programació que va ser el referent del cinema contemporani a la província durant la primera dècada del segle XX.

L’any 2009 el nou consistori va considerar que la programació i la gestió no mereixia la la seva confiança i van decidir no renovar-nos el seu suport i suspendre unilateralment tots els convenis vigents.

Desprès de gairebe dos anys sense cinema en versió original a la ciutat de Tarragona, Anima’t us porta de nou una programació estable conjuntament amb la Fundació Caixa Tarragona.

Històric de pel·lícules en VO

Anuncis

Comenta-ho

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Calendari

 

El nostre web