Concerts 2er Trimestre 2014. Abril i Maig

19 Abril 2014 per acanimat

Esperit! · Folk psicodèlic, Sant Celoni · Dg. 4 de maig · 20h · Cafè Metropol, Tarragona · 6/8€*

esperit_2

Després de viatjar a França per actuar al Festival Tarn & Garock, Esperit! visita Tarragona per presentar el seu nou disc La lluminosa. Present a festivals com el Sónar o el Primavera Sound amb el seu darrer treball, Endavant continu, l’incansable Mau Boada ens presenta un nou treball d’experimentació psicodèlica.
Mau Boada (Sant Celoni, 1981) ha solcat mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus. Ara Boada presenta el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure.

*Entrades a la venda a Shiva Music i Cafè del Metropol

Carles Belda · Acordionista diatònic, Sabadell · Dg. 11 de maig · 20h · Cafè Metropol · 6/8€*

carles belda

Carles Belda ja té a punt un nou disc. No té títol però sí color –grana–, i reuneix unes quantes composicions pròpies que ha anat fent els darrers temps, interpretades amb acordió sol. Un nou treball fet per a ambients tranquils i al vespre, com el concert que ens oferirà al Cafè del Metropol. El nou treball recollirà un grapat de composicions que l’acordionista vallesà ha anat acumulant al calaix els darrers anys: un parell de valsos, una masurca, un parell de peces més experimentals, alguns ritmes caribenys, temes dels que toca actualment amb l’espectacle Petita festa i una personal aproximació als tanguillos flamencs. El repertori l’interpreta tot sol amb l’acordió, i en això, com també en l’ambient introspectiu que respira, el nou treball segueix la línia del seu Disc blanc (autoeditat, 2006), nom amb el que el va batejar l’afició.

Carles Belda i Valls és un acordionista diatònic català, que ha format part de grups com Blat Segat, Pomada (amb Helena Casas) i Ensaladilla So Insistent. Actualment també forma part del grup de música Mesclat, on comparteix escenari amb, entre d’altres, Francesc Ribera «Titot» (Brams) i Joan Reig (Els pets). També lidera un grup anomenat El Belda i el conjunt badabadoc.

*Entrades a la venda a Shiva Music i Cafè del Metropol

Anuncis

Calendari

 

El nostre web